25 feb. 2015

Underbara bokrea!
Bokrea, nu är du äntligen här! Tanken var att jag skulle vara på Akademibokhandeln redan klockan 7 i morse, det kändes som en bra idé tills jag insåg att jag är världens gravidaste och tröttaste person. Istället begav jag mig dit efter jobb och för en gångs skull blev jag positiv överraskad över utbudet Akademibokhandeln i Lund hade att erbjuda. Det var inte bara inbundna böcker på rea utan även pocket. Det fanns till och med engelsk litteratur i massor!

Det slutade med att jag kom hem med följande fynd:

Den enda rätta av Susanne Bolt (29:-) 
Secret av L. Marie Adeline (49:-)
Sonjas hemlighet av Åsa Hellberg (29:-) 
Egenmäktigt förfarande av Lena Andersson (59:-) 
Sagan om Pelle Kanin av Beatrix Potter (39:-) 


Hade också velat åka in till Hamrelius Bokhandel i Malmö där de nu rea ut hela sitt sortiment, man får 40% rabatt på alla böcker fram tills på söndag. Jag hade säkert hittat ännu fler fynd där men har inte tid för en sådan utflykt. Men för er som bor i trakterna kan jag tipsa om ett besök, ni kan läsa mer om deras rea här.

Har ni hittat några bokfynd idag?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

  1. Secret gillar jag! Har inte fyndat något än, funderar fortfarande på vad jag ska klicka hem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Secret verkar bra så jag ser fram emot att läsa den! Nej, det är verkligen inte lätt att välja vilka böcker man ska köpa!

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.





För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com