8 feb. 2015

Tack drömmar!
Jag brukar få hjälp med bokidéer från mina drömmar och jag kan erkänna att alla mina tre manus som jag har skrivit har sitt ursprung i drömmarnas värld. Dock har jag utvecklat vidare på dessa idéer en hel del då drömmar har en tendens att vara allmänt skumma och röriga ;) Nu när jag närmar mig slutet på redigeringen av Blått blod, rött hjärta har tankarna på nästa bok börjat dyka upp, vad ska jag skriva härnäst? 

Jag har en samling av bokidéer men de är ingen idé som jag verkligen brinner för och den kärleken behövs för att man ska orka och vilja spendera så mycket tid som det krävs för att skriva klart en bok. Jag har desperat uppmanat mig själv till att drömma något vettigt men minns knappt mina drömmar längre. Jag har gått långa promenader och försökt locka fram en idé men det har varit tomt. Men igår, ÄNTLIGEN, kom den där drömmen från ingenstans och fyllde mig med massa inspiration... jag vet nu vad jag ska skriva härnäst och det kliar i fingrarna så mycket jag gillar idéen, jag vill bara börja skriva NU.

Åh vad underbart det är när saker bara lossnar. Vi får se hur det går med Blått blod, rött hjärta men det blir nog inte att jag börja skriva på nästa bok förrän efter bebis har kommit. 

Nu ska jag fortsätta med novellen, snart klar med första utkastet :) 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com