27 feb. 2015

Semester = Skriva
Idag är det första dagen på min semester och därefter väntar föräldraledighet. Detta innebär att jag har en hel månad på mig att redigera klart manuset och skicka iväg det till bokförlagen innan bebis kommer.

Att vara ledig känns helt underbart! Det är som om jag äntligen får smak på hur det är att kunna skriva på heltid. För att dessa lediga dagar inte ska slukas upp av powernaps och googling av onödiga saker på nätet så har jag strukturerat upp ett schema. Börja skriva kl 9 (ja, lite lat får jag vara med tanke på mitt tillstånd ;) och skriver fram till till lunch. Lunch och därefter en promenad (det är visst bra med frisk luft ;). Sen skriva lite till och vid 15 tänker jag läsa.

Jag kan stolt meddela att jag idag blev klar med mitt följebrev, det tog bara sin lilla tid! Men äntligen!

Solen lyser, himlen är hyfsat blå, jag är ledig och har energi, nej jag känner mig så där läskigt positiv idag ;)

Hoppas ni också har en bra fredag!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com