Semester = Skriva

27 feb. 2015

Idag är det första dagen på min semester och därefter väntar föräldraledighet. Detta innebär att jag har en hel månad på mig att redigera klart manuset och skicka iväg det till bokförlagen innan bebis kommer.

Att vara ledig känns helt underbart! Det är som om jag äntligen får smak på hur det är att kunna skriva på heltid. För att dessa lediga dagar inte ska slukas upp av powernaps och googling av onödiga saker på nätet så har jag strukturerat upp ett schema. Börja skriva kl 9 (ja, lite lat får jag vara med tanke på mitt tillstånd ;) och skriver fram till till lunch. Lunch och därefter en promenad (det är visst bra med frisk luft ;). Sen skriva lite till och vid 15 tänker jag läsa.

Jag kan stolt meddela att jag idag blev klar med mitt följebrev, det tog bara sin lilla tid! Men äntligen!

Solen lyser, himlen är hyfsat blå, jag är ledig och har energi, nej jag känner mig så där läskigt positiv idag ;)

Hoppas ni också har en bra fredag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar