Nyckeln till mitt hjärta

14 feb. 2015

Min make har efter snart 8år lärt sig vad som är nyckeln till mitt hjärta: Böcker! Andra vill ha blommor och choklad men jag vill bara ha böcker i massor.  Vi brukar inte direkt fira alla hjärtans dag  men en liten present överlämnas emellanåt och i år fick jag The Mime order av Samantha Shannon. Som jag har längtat efter den här boken, gillade första jätte mycket och var riktigt imponerad över den värld Samantha har skapat. Sicken talang hon har!

Dagen till äran skulle vilja fylla den med massa kärlek och hade gärna läst Simona Ahrnstedts kommande bok En enda hemlighet och sett filmen Love, Rosie... Tyvärr är ingen av dem släppta än men den som väntar på något gott...


Hoppas ni får en bra lördag :) 

4 kommentarer:

 1. Böcker är alltid ett säkert kort :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen, det kan inte gå fel med en bok :)

   Radera
 2. Åh, vad avis jag blir - vill också läsa the Mime Order!!! Kanske dock sparar den till semestern om 3 veckor - om jag kan hålla mig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tre veckor går snabbt men jag förstår, det är inte lätt att vänta när man verkligen vill läsa en bok :)

   Radera