16 feb. 2015

När man inte riktigt följer den där planen
Jag skriver för tillfället på två noveller som strax ska skickas in till olika tävlingar och samtidigt som den processen är igång har jag nu börjat få in feedback ifrån mina testläsare på manuset. Jag har ju en plan men ändå känns det allt lite stressigt just nu, novellerna är skrivna men jag är långt ifrån klar och det hjälper inte att allt jag vill göra (skyller som vanligt på graviditeten ;) är att sova och äta godis. Dock går det att kombinera skrivandet och godisätandet, men ändå känns tiden begränsad. Jag vill dessutom bara börja på manuset igen efter att jag har fått riktigt bra förslag på ändringar... men jag får inte glömma novellerna. Ahh, och sen borde jag har valt ut bokförlag och sammanställt ett vettigt följebrev... men inget av det har jag ännu gjort. 

Mycket på listan men snart går jag i alla fall på föräldraledighet/semester och då finns det mer tid till att skriva, sova och äta godis. Jag hinner, tänk positivt! 


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Bebisen är beräknad till 6:e april, men allt efter den 1:e april funkar för mig, för då har jag hunnit fullfölja min "skrivplan" ;)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com