4 feb. 2015

När allt annat kommer emellan
Igår och idag har det inte blivit något skrivande, det är knappt så att jag har ork eller tid till att skriva ett kort blogginlägg. Anledningen är mitt jobb och jag verkligen avskyr när skrivandet kommer i skymundan. Skriva är det jag vill göra dagarna långa för det är det som ger mig energi och glädje och när jag då inte hinner med så känns dagarna inte lika bra. Människor kan kämpa hela sitt liv för att komma på vad dem vill bli och vad det är som de brinner för, vissa kommer aldrig underfund med det. Jag har turen att jag vet, men även om jag bär denna kunskap måste jag ändå göra något helt annat... och det måste jag säga är riktigt ruttet! Framförallt stressiga dagar som dessa känns det så där extra värdelöst!

Som det ser ut nu blir det inget skrivande förrän tills på fredag och då är tanken att jag ska fortsätta på min novell med tema utanförskap.

I ett försök att muntra upp det här inlägget bjuder jag på en rolig 9gag-bild om George R.R. Martin: 

Något som George R.R. Martin gör bra så är det att döda karaktärer som man älskar ;) 

2/04/2015

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com