4 feb. 2015

När allt annat kommer emellan
Igår och idag har det inte blivit något skrivande, det är knappt så att jag har ork eller tid till att skriva ett kort blogginlägg. Anledningen är mitt jobb och jag verkligen avskyr när skrivandet kommer i skymundan. Skriva är det jag vill göra dagarna långa för det är det som ger mig energi och glädje och när jag då inte hinner med så känns dagarna inte lika bra. Människor kan kämpa hela sitt liv för att komma på vad dem vill bli och vad det är som de brinner för, vissa kommer aldrig underfund med det. Jag har turen att jag vet, men även om jag bär denna kunskap måste jag ändå göra något helt annat... och det måste jag säga är riktigt ruttet! Framförallt stressiga dagar som dessa känns det så där extra värdelöst!

Som det ser ut nu blir det inget skrivande förrän tills på fredag och då är tanken att jag ska fortsätta på min novell med tema utanförskap.

I ett försök att muntra upp det här inlägget bjuder jag på en rolig 9gag-bild om George R.R. Martin: 

Något som George R.R. Martin gör bra så är det att döda karaktärer som man älskar ;) 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com