9 feb. 2015

Måndag igen
Klar med första utkastet till novell nr 1, nu låter jag den vila och börjar istället med novell nr 2 som ska handla om kärlek, vilket är mitt favoritämne. Båda novellerna ska vara inskickade i början av mars så tiden är lite knapp... men för att inte skriva noveller särskilt ofta finner jag faktiskt det roligt. Det är korta projekt som man ser ett slut på inom snar framtid, inte som med böcker som tar lite längre tid att skriva.  

Jag är ju ett fan av 9gag och brukar hitta lite "bokliga" fynd där emellanåt, senaste var den här: 

Gillar dessutom att boken har varit på NewYork times best seller list, måste vara många som känner igen sig i detta problem ;) 


2/09/2015

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com