20 feb. 2015

Konsten att skriva följebrev
Det är dags att skriva det där följebrevet men jag måste erkänna att det är skrämmande, vilket är knepigt. Jag har skrivit en hel bok, ett litet brev borde inte vara några problem! Men tyvärr är jag så där urtypisk svensk som inte är bekväm med att skryta om mina starka sidor och ett följebrev ska ju vara säljande och visa mig och mitt manus i bästa skick. Man ska dessutom vara koncist, informativ samt väcka intresse, det är mycket man ska lyckas med under en väldigt begränsad yta. 

Genom åren har jag helt klart blivit bättre med att skriva följebrev, tror mitt första brev inleddes med "Hej mitt namn är... och jag är ... år gammal ", något i stil med det, haha lite mindre lyckat! Tror även jag fick med det typiska misstaget "Detta är min dröm". Efter att ha läst mycket om vad man ska undvika i följebrev tycker jag att min utveckling har gått framåt (tummen upp för det)... men ändå är följebrev svåra. 

Debutantbloggen har varit väldigt hjälpsamma, de har till och med lagt upp sina egna följebrev. Ni kan hitta deras tips här: 

Myten om följebrevet

Ännu mer följebrev

Sofia avslöjar följebrevet

Om ni har några råd får ni gärna dela med er! 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com