23 jan. 2015

Underhållande undervisning
I alla "Lär dig skriva" böcker står det att nyckeln till att lära sig att skriva bra är att själv läsa mycket böcker. Det tänker jag på varje gång jag sitter med en bok i handen, att det nästan är som att plugga inför en tenta... usch va det lät tråkigt ;) Men egentligen lär man ju sig så himla mycket genom att läsa andras verk. I och med jag själv skriver romance känns det lämpligt att läsa mycket inom den genren för att hitta inspiration och lära sig av proffsen... dock finns det inte så mycket svensk romance så det blir istället engelska verk. Det positiva med det är att min svengelska blir bättre, men svengelska har jag förstått är inte så jätte uppskattat när man försöker bli antagen av svenska förlag. Det har helt enkelt blivit ett problem, jag behöver ju "plugga" svensk romance, så om ni har några tips på bra svensk romance får ni gärna tipsa mig. 

Tills dess får jag underhålla mig med boken som kom idag med posten; "To pleasure a Lady" av Nicole Jordan. 


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com