7 jan. 2015

The Book of Life
Jag brukar växla mellan romance och fantasy, ibland behövs lite kärlek och ibland behövs lite övernaturligt. Det absolut bästa är när det blir en kombination av både kärlek och övernaturligt, vilket den senaste boken jag läste lyckades med; The Book of life. Det är den tredje boken i Deborah Harkness The All Souls trilogi.  

Deborah Harkness har en förmåga att undervisa i en fantasymiljö, det blir en hel del historia och konsthistoria men för min del upplevs det aldrig tråkigt. Så man får både underhållning och kunskap, vilket uppskattas. Tjock och tung är den också men när man läser en riktigt bra bok är det som att sidorna bara försvinner och när jag väl var klar med boken önskade jag att det fanns ytterligare 500sidor. 

Så för er som ännu inte har läst den här trilogin rekommenderar jag den, det är en härlig blandning av vampyrer, häxor och demoner i en kulturell och underhållande miljö... plus massa massa kärlek, det kan ju inte bli mer än bra ;) 

Oh glömde nästan bort att dela med mig av det här vackra citat från boken; 

"Before you I was nothing but dust and shadows. You brought me to life. And I cannot survive without you". 


När författare lyckas fånga kärlek med en sådan här sammansättning av vackra ord blir jag alldeles salig! 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com