25 jan. 2015

Testläsare sökes - (inte längre ;)
Jag har nu bestämt mig för att det är exakt testläsare jag är i behov av för att kunna komma vidare med mitt manus. Jag vänder mig därför till er kära bloggläsare för att se om det är någon som är intresserad av att läsa min romance Blått blod, Rött hjärta? 

Jag har redan en testläsare men skulle behöva 1-2 till. Planen är att jag ska hinna klart manuset till lördag (31/1) och skickar då det till er i pdf-format. Då kommer jag även bifoga några stödpunkter som man kan tänka på när man läser det. 

Maila mig på veronica.almer@gmail.com om ni är intresserade av att läsa. 

Här nedan kommer en kort beskrivning av manuset: 


Blått blod, Rött hjärta är en sexig romance som utspelar sig i dagens London och Stockholm. Den svenska kungliga stylisten Eva Blom är van vid att hålla personer på avstånd, rädd för att låta dem se ärren under hennes stålmansdräkt. Henry XII är född till kronprins i det brittiska herraväldet men trots en hel nation bakom sig är han en oerhört ensam person. Han har lärt sig att istället för att bli utnyttjad för sin titel så använder han den för att känna närhet för en kväll. Både Henry och Eva försöker med fysisk tillfredställelse fylla sina tomrum men när de träffar varandra för första gången blir det inte riktigt som det var tänkt. När Eva inte är intresserad av tronen Henry ska ärva blir han ställd men bestämmer sig för att inte ge upp förrän han får henne i sin säng.


Genom resans gång hittar karaktärerna sig själva samt en relation som de inte trodde på och nu måste kämpa för. Det blir en kamp mot ett konservativt kungahus, föräldrar, sjukdom och tiden. Blått blod, Rött hjärta, är en historia om kärlek som ger liv. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

  1. vad synd att jag ser detta först nu, hade varit mycket intressant att läsa :) det är så spännande att följa ditt skrivande. önskar dig all lycka till !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va kul att du är intresserad av att läsa. Jag har dock redan tagit in fler testläsare än planerat men om det är så att jag behöver fler längre fram hör jag gärna av mig till dig :)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com