17 jan. 2015

"Same procedure as last ye(sterday), James"...
Det är lördag, helg, men jag sitter med manuset även idag. Varje dag öppnar jag det där dokumentet och läser meningarna jag har läst så många gånger... och jag gör det för att jag inte vill ge upp hoppet om min dröm. Det känns inte alls jobbigt att jag måste sitta här i min ensamhet och skriva när andra njuter av sin lediga lördag, det är helt ok. Det är väl så man ska känna när man har hittat en sysselsättning som man älskar... 

Nu blev det här inlägget väldigt sockersött så jag får väl tillägga att det bara vara några dagar sedan jag hade lust att radera mitt manus för att jag tyckte allt var uselt. Men det är också ok, antar jag... för jag radera det inte ;) 

Så det är min lördag! 
1/17/2015

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com