28 jan. 2015

Planerar kärlekens månad
Snart är januari över och det är dags för årets kortaste månad, februari. Något nytt som jag har börjat med det här året är att planera skrivandet i en månads förväg, detta för att kunna strukturerar skrivandet och få tydliga "deadlines". Deadline är för mig något viktigt, att ha en tidpunkt som man ska vara klar till. När jag var med i Harlequins författartävling hade jag en väldigt specifik deadline och jag har aldrig skrivit så flitigt som då. Därav fortsätter jag med detta system!

I början av februari kommer jag pausa med mitt manus, då det befinner sig hos testläsare och under den tiden kommer jag istället att lägga energin på två stycken noveller, den ena som ska skickas till SkrivarSidans novelltävling och den andre till Allas novelltävling. I slutet av februari ska jag sammanställa kommentarerna jag har fått från testläsarna och jobba med dem förändringar som behövs. Februari är en kort månad så mer än så kommer jag inte att hinna. 


Här är min fina kalender som jag använder mig av, det är Elsa Beskow som har tecknat bilderna. 1/28/2015

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com