Planerar kärlekens månad

28 jan. 2015

Snart är januari över och det är dags för årets kortaste månad, februari. Något nytt som jag har börjat med det här året är att planera skrivandet i en månads förväg, detta för att kunna strukturerar skrivandet och få tydliga "deadlines". Deadline är för mig något viktigt, att ha en tidpunkt som man ska vara klar till. När jag var med i Harlequins författartävling hade jag en väldigt specifik deadline och jag har aldrig skrivit så flitigt som då. Därav fortsätter jag med detta system!

I början av februari kommer jag pausa med mitt manus, då det befinner sig hos testläsare och under den tiden kommer jag istället att lägga energin på två stycken noveller, den ena som ska skickas till SkrivarSidans novelltävling och den andre till Allas novelltävling. I slutet av februari ska jag sammanställa kommentarerna jag har fått från testläsarna och jobba med dem förändringar som behövs. Februari är en kort månad så mer än så kommer jag inte att hinna. 


Här är min fina kalender som jag använder mig av, det är Elsa Beskow som har tecknat bilderna. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar