29 jan. 2015

Kampen om att printa
Något som tar mycket av min skrivtid är att försöka få utskrivet mitt manus... jag och min skrivare kommer inte riktigt överens. Jag trycker skriv ut dem här sidorna men skrivaren reagerar inte, den är som ett trotsigt barn som låtsas inte höra. Jag försöker uppvakta skrivaren genom att damma av den, byta patroner och fylla på alldeles färska papper... men nej inget händer. Tålamodet börjar försvinna men jag bestämmer mig för att undersöka om det är något som gör "ont" invärtes. Jag trycker igång några rengöringsprogram och skrivaren verkar uppskatta det. Jag känner att vi bygger på vår relation så jag trycker på skriv ut och ut kommer två sidor men sedan slutar den igen... japp, och det är så jag har tillbringat min morgon. Än så länge har jag fått ut 10 sidor, tanken är 30, så det här går bra! 

I väntan på att skrivaren ska trycka ut några flera sidor drömmer jag om en stor, snabb och dyr skrivare som slänger ut papper utan att ifrågasätta mina kommandon... o just när jag skriver det här strejkar skrivaren igen (som om den kunde hörde min svikande önska), så ja, nu påstår den att jag inte har något internet, suck! 


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

  1. Det är verkligen irriterande när skrivaren inte vill samarbeta!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen och det känns som ett ganska vanligt problem ;)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com