Finna inspiration i den gråa naturen

8 jan. 2015

Jag vet inte hur vädret är hos er men här nere i Skåne är det väldigt grått och regnigt, det verkar som att solen har tagit semester idag. Men lite regn hindrade mig inte att ta på mig mina stövlar och bege mig ut i parken i ett försök att hitta lite inspiration inför den kommande novellen som jag planerar att skicka till en tävling. Lunkande (det är så man visst går när man är gravid) i extremt långsamt tempo med musik i öronen försökte jag komma på en originell och romantisk idé till en novell... det gick sådär måste jag erkänna. Att jag dessutom blev akut kissnödig (oxå relaterat till graviditeten) gynnande inte direkt min kreativitet. 

Det slutade med att jag kom hem, röd om öronen och ont i ryggen utan någon vettig idé. Men bortsett från den bristande kreativitet har jag faktiskt haft en bra dag för jag har nu läst klart Larry Brooks Story Engineering! Så imorgon är det äntligen dags att påbörja omskrivningen med fokus på det jag har lärt mig från boken, yeah! 

Lite visdomsord från Michael Scott, om ni inte har sett The Office kan jag rekommendera den, det är en serie som bjuder på mycket skratt ;) Inga kommentarer:

Skicka en kommentar