8 jan. 2015

Finna inspiration i den gråa naturen
Jag vet inte hur vädret är hos er men här nere i Skåne är det väldigt grått och regnigt, det verkar som att solen har tagit semester idag. Men lite regn hindrade mig inte att ta på mig mina stövlar och bege mig ut i parken i ett försök att hitta lite inspiration inför den kommande novellen som jag planerar att skicka till en tävling. Lunkande (det är så man visst går när man är gravid) i extremt långsamt tempo med musik i öronen försökte jag komma på en originell och romantisk idé till en novell... det gick sådär måste jag erkänna. Att jag dessutom blev akut kissnödig (oxå relaterat till graviditeten) gynnande inte direkt min kreativitet. 

Det slutade med att jag kom hem, röd om öronen och ont i ryggen utan någon vettig idé. Men bortsett från den bristande kreativitet har jag faktiskt haft en bra dag för jag har nu läst klart Larry Brooks Story Engineering! Så imorgon är det äntligen dags att påbörja omskrivningen med fokus på det jag har lärt mig från boken, yeah! 

Lite visdomsord från Michael Scott, om ni inte har sett The Office kan jag rekommendera den, det är en serie som bjuder på mycket skratt ;) 1/08/2015

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com