22 jan. 2015

Energi, var är du?
Det är en sådan dag då produktiviteten står på noll. Jag har en lista på allt jag borde göra men på något underligt sätt hamnar jag ändå på Facebook och andra ganska så onödiga och tidskrävande sidor. Nej, energin har lämnat skeppet och kvar är jag med den där listan.

Det får helt enkelt vara en sådan dag då jag inte ens orkar skriva ett längre inlägg än så här. Jag hoppas även på att min man läser detta och kommer hem med massa choklad till mig... jag kan ju också sms:a honom men suck vad energikrävande det skulle vara ;)

Hoppas ni har en mer produktiv torsdag!


1/22/2015

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com