19 jan. 2015

En tidig morgon
Den här lilla knodden tror min mage är en studsmatta och när man då vaknar kl 5 på morgonen av att en liten bebis hoppar rundor därinne är det riktigt svårt att somna om. Jag vänder mig om, sparkar, vänder mig om igen, sparkar, sparkar hela tiden och det kvittar om jag står, sitter eller ligger. Klockan sju gav jag upp kampen om min sömn, 1-0 till bebis. Istället satte jag mig i köket, tände massa ljus och skrev på boken. Jag är nu på kapitel 25 av 31 och det känns som om jag är på sluttampen av denna redigeringsomgång. Vilket är både positivt och negativt, för när jag är klar är det dags att skicka till testläsare... men är det tillräcklig bra? Den eviga frågan, kan jag göra något mer, bör jag göra något mer? Jag längtar så tills jag är "klar", men jag undrar om jag någonsin kommer känna så. Denna längtan till att få skicka in manuset får mig att ifrågasätta allt jag har gjort och vad gör, är detta verkligen bra eller tycker jag att det är bra bara för att jag inte ska behöva ändra det och kunna skicka in det? Suck! Överanalysera, check!

Så många frågor o så lite svar... jaja jag hoppas att testläsarna ska kunna hjälpa mig med att se om jag är på rätt spår eller i alla fall på rätt kontinent ;)

Härliga måndag!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


I samband med Dagen är din i facebookgruppen Feelgoodfredag erbjuder jag nu Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 69kr (inkl frakt)och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com