3 jan. 2015

En start på något nytt
Jag har under många år härjat i bloggvärlden med olika typer av bloggar- en blogg om mitt liv i Glasgow, bokbloggar (23 minuter) etc. I bakgrunden av alla dessa ganska generella blogginlägg har mitt skrivande försökt tränga sig igenom men inte riktigt fått det fokus som det förtjänar. 

Jag har skrivit sedan jag var liten, allt ifrån egna tidningsartiklar till noveller om Arvingarna och Savage Garden. Det är först de senaste fem åren som en dröm om något mer växte fram, en dröm om att dela med mig av det jag skriver i form av böcker. Det är en dröm som inte är den lättaste att nå men det är så drömmar och mål ska vara, något som man ser i horisonten och som kämpar för att nå. I min nya blogg vill jag dela med mig av den här vägen. Jag läser själv flertal bloggar i samma ämne som jag finner inspirerande och hoppas nu att även ni kan få glädje av att få ta del av min vardag av skrivande. Det är både med spänning och nervositet jag lanserar den här bloggen, det är mitt riktiga namn kopplat med mina ord... ja, lite läskigt är det allt, men det är ju det jag vill i grunden.

Med det sagt är det verkligen hög tid för mig att äntrar bloggvärlden som den aspirerande författaren som jag är. Ni är välkomna att kommentera i massor eller höra av er till min mail: veronica.almer@gmail.com 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

1 kommentarer:

  1. Hej Veronica! Vad kul att ha hittat till din blogg! Det ska bli roligt att följa ditt skrivande!

    SvaraRadera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com