27 jan. 2015

En ny morgonrutin
Jag har hört mycket positivt om Författarpodden men har inte hittat rätt tillfälle för att lyssna på avsnitten... men nu så! En ny morgonrutin är skapad, jag äter min frukost och lyssnar samtidigt på författarna Agnes Hellström och Frida Skybäck. Vilket är en alldeles underbar kombination.

Den här morgonen lyssnade jag på avsnittet som handlar om "Våra värsta missar", vilket är ett aktuellt ämne för mig då jag befinner mig i en redigeringsfas. Jag kan verkligen känna igen mig i den stress de beskriver angående att hitta fel i sina texter. Tyvärr är nog min svaga sida den svenska grammatiken. Detta skapar en osäkerhet, vilket tar tid då jag måste dubbelkolla med min man om vissa meningar bara är skumma eller ifall de faktiskt fungerar (det händer ;). Jag har också en tendens att skapa egna idiomatiska uttryck, vilket min man tycker är väldigt underhållande. Inte att glömma min svengelska... det är helt enkelt mycket att tänka på när jag redigera mitt manus. Dock jobbar jag med dessa "svagheter" hela tiden och mitt skrivande har verkligen blivit bättre desto mer jag skriver och det har även hjälpt med att låta andra läsa mina texter. Så i den här takten kommer jag nog vara ett grammatiskt proffs innan jag går i pension, positive thinking ;)


1/27/2015

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com