27 jan. 2015

En ny morgonrutin
Jag har hört mycket positivt om Författarpodden men har inte hittat rätt tillfälle för att lyssna på avsnitten... men nu så! En ny morgonrutin är skapad, jag äter min frukost och lyssnar samtidigt på författarna Agnes Hellström och Frida Skybäck. Vilket är en alldeles underbar kombination.

Den här morgonen lyssnade jag på avsnittet som handlar om "Våra värsta missar", vilket är ett aktuellt ämne för mig då jag befinner mig i en redigeringsfas. Jag kan verkligen känna igen mig i den stress de beskriver angående att hitta fel i sina texter. Tyvärr är nog min svaga sida den svenska grammatiken. Detta skapar en osäkerhet, vilket tar tid då jag måste dubbelkolla med min man om vissa meningar bara är skumma eller ifall de faktiskt fungerar (det händer ;). Jag har också en tendens att skapa egna idiomatiska uttryck, vilket min man tycker är väldigt underhållande. Inte att glömma min svengelska... det är helt enkelt mycket att tänka på när jag redigera mitt manus. Dock jobbar jag med dessa "svagheter" hela tiden och mitt skrivande har verkligen blivit bättre desto mer jag skriver och det har även hjälpt med att låta andra läsa mina texter. Så i den här takten kommer jag nog vara ett grammatiskt proffs innan jag går i pension, positive thinking ;)


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com