12 jan. 2015

Det blir ju bara värre
Vissa dagar känns det som om jag varken kan skriva eller tänka. Jag försöker mig på en mening men allt blir bara fel, jag skriver om igen men för varje omskrivning blir det bara värre. Denna gråa måndag är en sådan dag. Jag sitter med manuset uppe och försöker mig på att skriva om en del av ett kapitel. Stycket var okej när jag började men nu har det blivit uselt, jag har lyckats göra det värre. Jag ogillar verkligen sådana här dagar, det är då jag bara vill gå och lägga mig igen.

Nu har jag i alla fall två val; antingen fortsätta kämpa mig igenom denna tillfälliga svacka och sen får  jag städa upp efter mig imorgon. Eller så pausar jag för dagen, fortsätter läsa Mörka platser av Gillian Flynn och håller tummarna för att morgondagen blir bättre.

Hmm, svårt val men det får nog allt bli en paus med Gillian Flynn.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

4 kommentarer:

 1. Heja, heja! Snart vänder det. Tänk på alla romantiktörstande boknördar där ute som bara väntar på en ny bok att sätta tänderna i.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina varma ord! Det har helt klart varit en bättre skrivdag idag :)

   Radera
 2. Der är jobbigt när det blir så där. Du får sökert ordning på det igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen jobbigt, men det känns redan bättre nu :)

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


I samband med Dagen är din i facebookgruppen Feelgoodfredag erbjuder jag nu Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 69kr (inkl frakt)och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com